Kerstcadeau

Zin in een heerlijk middagje uit met het hele gezin? Of nog op zoek naar een mooi kerstcadeau? Kom dan naar ons kerstconcert op 21 december a.s. in de Ma­rekerk van de Meern.

Speciale gast is de schrijver Gerwin van der Werf. Hij leest kerstverhalen van eigen hand en heeft een speciaal nieuw kerst/ muziekverhaal gemaakt, spe­ciaal voor de kinderen in het publiek. Wij gaan u verder verrassen met mooie kerstmuziek en hebben daarvoor een aantal zeer goede collega’s uitgenodigd om samen met ons kerst te vieren.

Joan Carrott van Taart en Bloem zorgt voor heerlij­ke kerstvernaperingen. De sfeervolle Marekerk wordt in kerststemming gebracht en mede aange­kleed door Vintage Revival. Een concert dat u niet wilt missen. En voor al dit moois betaalt u slechts 15 euro per persoon. Kinderen mogen zelfs voor 7,50 euro naar binnen! Vanwege de catering is reserveren aanbevolen!