Verzoeningsconcert

Het kamerorkest van Muziek in de Meern werkt mee aan de bijeenkomst voorafgaand aan de herdenkingsbijeenkomst op 4 mei. De bijeenkomst vindt plaats in de Willibrordkerk te Vleuten en begint om 18.45 uur. In deze bijeenkomst wordt muziek van Brahms (delen uit  ‘Ein Deutsches Requiem’) en Finzi (‘Requiem da Camera’) ten gehore gebrachte. Verder worden er gedichten door jongeren uit Leidsche Rijn/Vleuten gelezen. Naast het kamerorkest werken het koor ‘Cantiago’, het Borodin Oktet en de solisten Ingrid Nugteren en Robert Brouwer mee aan deze uitvoering. Op zaterdagavond 3 mei wordt het programma in een iets uitgebreidere vorm ten gehore gebracht in de Jacobikerk te Utrecht.

[button link=”http://muziekindemeern.nl/event/424/” type=”type-1-3″ size=”small” ] Toelichting op programma [/button]