Lennard van Rij

Afgelopen zondag vond het concert met dichter Lennard van Rij plaats in de Metaalkathedraal. Het pand wordt op dit moment verbouwd en zag er van buiten uit als een bouwput waardoor nieuwe bezoekers enigszins verbaasd opkeken. Gelukkig was het Hemelrijck onaangetast en het prachtige weer zorgde voor een mooie lichtinval. Na het concert genoot iedereen van de heerlijke hapjes van Wilke te Brummelstroete.

[button link=”http://muziekindemeern.nl/gallery/muziek-in-de-meern-meets/” type=”type-1-3″ size=”large” ]Bekijk de foto’s[/button]

Reacties op Facebook

Wat een succes! Van harte…

Ligaya Donig

Het was echt heel mooi allemaal en ook de locatie was perfect!

Gerry Weijers

We hadden een fijne middag.Vond je gedicht over Demmink steengoed. We vonden de muziek ook prachtig. Zelf was ik weg van de cello solo (Bach). De zaal is heel bijzonder. De akoestiek matig. 

Rinus van Reenen

Mieke en ik vonden het allebei een mooi ‘concert’, en met name jouw gedichten zowel als je voordrachtskunst indrukwekkend.

Ben Bal en Mieke Bal-Nefkens

Erg genoten van het optreden van Lennard van Rij & de muzikanten van Muziek in de Meern.

Ilse Orbon – Weijers

Wat een heerlijke middag in de Metaalkathedraal was dat! De opkomst was hoger dan verwacht, waardoor we stoelen uit het depot moesten halen. Esther Kövy, Arturo Muruzábal en Susanna Edixhoven speelden nóg mooier dan tijdens de repetities en het publiek was aandachtig en gul. Ons volgende optreden in deze bezetting is ook al geboekt… het staat gepland voor 2015. Ik hou jullie op de hoogte!

Lennard van Rij

Vandaag heb ik een middagconcert in de Metaalkathedraal in de Meern bijgewoond. Naast fris gespeelde kamermuziek (fluit, viool, cello) was er ook een voordracht van Lennard van Rij. Een sympathieke, aangename verrassing. Alleen jammer dat ik vanwege de haast mijn camera vergeten heb om mee te nemen. De zonnestralen die in de kathedraal naar binnen vielen maakten van dit originele pand een plaats van poëzie.

Sarka Hanrathová