InterMezzo

Na al een lange internationale zangcarrière wil mezzosopraan Wilke te Brummelstroete nu ook meer uiting geven aan haar andere passie, bakken, en deze combineren met muziek.

“Bij mijn vele concerten in het buitenland worden we vaak na afloop verwend met high tea’s en buffetten. Traditioneel bijvoorbeeld bij muziekfestivals in Engeland zijn high tea’s in grote tenten buiten; bij Franse kasteelconcerten heerlijke buffetten aan lange tafels na afloop en in Spanje zijn de tapas voor en na het concert altijd aanwezig.

 

Dat we dit in Nederland niet veel zien, zou ik graag willen veranderen. Ik heb op mijn reizen dan ook veel internationale recepten en kookboeken verzameld, geïnspireerd op locale lekkernijen.

Muziek in de Meern heeft mij onlangs de gelegenheid gegeven om een high tea concert te geven. De Metaalkathedraal  leent zich daar erg goed voor door zijn sfeervolle ruimtes en de bijzondere tuin.”

Onder de naam ‘InterMezzo’ ga ik graag verder met het verzorgen van high tea’s en hartige/zoete hapjes buffetten bij diverse concerten en andere culturele gelegenheden.


Contact InterMezzo

wilketeb@ision.nl
06 517 88 159