Stichting Muziek in de Meern

Op 26 november 2014 was het eindelijk zover: Herman en Susanna zijn bij de notaris geweest om de akte te tekenen: Stichting Muziek in de Meern is een feit! De stichting heeft als doel: het toegankelijk maken van klassieke muziek voor inwoners van Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern.

De afgelopen twee jaar hebben we reeds op persoonlijk initiatief concerten georganiseerd, nu is het echter tijd de organisatie meer continuïteit te geven. Een rechtsvorm geeft ons de mogelijkheid om fondsen te werven en grotere projecten te realiseren. We zijn blij dat de gemeente Utrecht ons initiatief ondersteunt en klassieke muziek en educatie belangrijk vindt voor Leidsche Rijn!

Herman Mussche en Susanna Edixhoven vormen voorlopig het bestuur. Mensen die mee willen helpen om onze organisatie te versterken zijn echter van harte welkom.

 

Met dank aan notaris Siegrid Jansen en notariskantoor van Dijk uit de Meern!