Projectorkest Leidsche Rijn

Muziek in de Meern start met een projectorkest voor amateurs.

Onder de naam ‘Projectorkest Leidsche Rijn’ gaat ‘Muziek in de Meern’  in maart starten met een projectorkest voor gevorderde amateurs. Al langer leeft de wens om een symfonieorkest in Leidsche Rijn op te richten. Muziek in de Meern wil graag de verbinding leggen tussen de professionele musici en de amateurs uit Leidsche Rijn en omgeving en start daarom een projectorkest. Het doel is in een aantal repetities ons repertoire in te studeren en op een zo hoog mogelijk niveau ten gehore te brengen. Daarvoor zullen een aantal professionele musici van Muziek in de Meern de deelnemers coachen. Het orkest staat onder leiding van Herman Mussche. Het eerste concert staat gepland op 12 april 2015.

Speel jij fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet of een strijkinstrument? Meld je dan snel aan via projectorkest@muziekindemeern.nl.